woensdag 25 nov. 11:00 uur

COVID19 frontliniecoaches: Even een pauze, voor je weer verder gaat

In deze tijd is de kans groot dat je geleefd wordt door de waan van het moment. Je gaat door op je adrenaline en dat is voor de mensen die aan jouw zorg toevertrouwd zijn heel fijn. Als je veel van jezelf wilt blijven geven is het belangrijk dat je ook  af en toe oplaadt en checkt hoe het met jou gaat.

De workshop voorziet in een uurtje ‘aandacht geven aan jezelf’. Kun je – zonder dat je je best doet – de drukte in je hoofd wat dempen, ontspannen en je na dat uur beter voelen? Ja, dat kan.

Hoe ziet de workshop eruit: Na een korte kennismaking doen we een oefening waarbij je alleen maar hoeft te luisteren en in gedachte je eigen beelden bij het verhaal te maken. Daarna spreken we dat kort na.

Aan het eind van de workshop heb je voor jezelf een beeld benoemd dat je kan helpen om ook in de hectiek van je werk rustig te blijven.

Wat is er nodig om de workshop te volgen: een beeldscherm waarmee je kunt Zoom-en. Een rustige afgesloten ruimte waarin je je prettig voelt en niet gestoord wordt, een lekkere stoel en eventueel een fleece dekentje als je het snel koud hebt.

Inschrijven niet meer mogelijk
Sterk in vitaliteit