vrijdag 27 nov. 10:00 uur

Ervaar de virtuele coaching game ervaring met Jorien, door Laurens

Met al het thuiswerken verlang je toch naar frisse lucht? Haal daarom je inspiratie uit de natuur om je heen. Naar buiten gaan en wandelen ontstresst, geeft ruimte voor nieuwe ideeën en het relativeert. Het biedt een moment van reflectie en wat je op je pad tegenkomt, kan jou helpen om belangrijke keuzes te maken.

Helaas gaat door omstandigheden de fysieke groepswandeling met Jorien de Coachier dit keer niet door. Maar niet getreurd, want door al dat thuiswerken zijn we een stuk vaardiger geworden met onze computer. Daarom biedt Jorien ditmaal een unieke en exclusieve kennismaking met haar nieuwste virtuele coach ervaring in de vorm van een interactief online simulatiespel.

Je gaat wandelen door een virtueel bos. Hierbij volg je een route naar keuze die jou leidt naar het eindpunt. Onderweg kom je interessante symbolische uitdagingen tegen. Hoe ga je hiermee om? En wat zegt dat over de vraagstukken waar je momenteel mee worstelt?

Heb je een desktop/laptop met toetsenbord en muis of touch, een standaard internetbrowser,  goede internetverbinding en smartphone? Kom dan dit online coaching spel spelen met persoonlijke telefonische begeleiding van Jorien. Comfortabel vanuit je eigen stoel.

De speeltijd is ongeveer 15 minuten. Na afloop ontvang je een persoonlijk rapport.
Er zijn meerdere tijdsloten beschikbaar, na aanmelding wordt er contact met je opgenomen.

Tijdsloten beschikbaar:
10:00 – 10:30
10:45 – 11:15
11:45 – 12:15

Inschrijven niet meer mogelijk
Sterk in ontwikkeling