dinsdag 19 nov. 13:30 uur

Hoe ziet jouw balans Vitamine W (werkplezier ) eruit?

In je loopbaan ben je op zoek naar werk of een werkomgeving die aansluit bij jouw  wensen en behoeften en daarmee de juiste balans. Wil je graag onderzoeken of jouw dosis ‘werkvitamines’ in balans zijn en welke vitamines een belangrijke bijdrage leveren voor jouw werkplezier, dan is deze workshop iets voor jou! 

De workshop 

In deze workshop ga je aan de slag om je gedachten te ordenen en een totaalbeeld te krijgen over je werksituatie. Het gaat daarom vooral om het waarderen van dingen die goed gaan en hierbij de juiste balans zoeken. Je krijgt inzicht in hoe de kenmerken elkaar beïnvloeden en waarom een teveel of tekort van bepaalde kenmerken een positief of negatief effect hebben. Daarnaast krijg je tips wat je daarna zelf in de toekomst nog zou kunnen doen. 

In deze interactieve workshop geïnspireerd op het vitamine model van Warr, ga je onderzoeken hoe jouw ideale balans van vitamine W (werkplezier) er uit ziet. Welke vitamines zijn een belangrijke bijdrage voor jouw werkplezier?  

De duur van de workshop is ongeveer 2 uur. Waarbij er eerst een korte introductie van de deelnemers, achtergrondinformatie over het onderwerp en het doel van de workshop wordt gegeven. Vervolgens gaan we op een interactieve manier met elkaar aan de slag.