vrijdag 27 nov. 16:00 uur

Online Meditatie ‘Rust in jezelf’ (iNNerRelax), door de Zellingen

Online meditatie begeleid door Mindset Coach, Trainer en Therapeut Yoram van Iwaarden (van iNNerControl) namens De Zellingen.

Waarom Meditatie?
Meer dan ooit verlangen wij naar rust, ontspanning en liefde. De buitenwereld kan hectisch zijn en voor velen angstig. Door je aandacht dagelijks middels Meditatie te richten op je binnenwereld voel je meer geluk, innerlijke rust, liefde, dankbaarheid, vertrouwen, motivatie, ontspanning, kracht en vreugde.

De voordelen
Meditatie verlaagt stress (cortisol en adrenaline) en verhoogt het geluk middels toename van neurotransmitters en hormonen (GABA, dopamine, serotonine). Daarnaast maakt het je meer prikkelbestendig, meer gefocust, verjongt het je hersenen, vermindert angsten en brengt het RUST in je hoofd.

Mijn missie
Samen met jou wil ik een bijdrage leveren aan een betere versie van jou en van de wereld. Ik wil jou een cadeau doen die jij door kunt geven aan anderen. Via de Sterk in je werkweek wil ik een vrijwillige bijdrage leveren door middel van een online meditatie.

Mijn uitnodiging aan jou: gun jezelf dit rustmoment voordat je je weekend in gaat en nodig minimaal 2 andere mensen uit in je omgeving om deel te nemen.

Volg iNNerControl social media en BLOK het moment alvast in je agenda.
Dit is JOUW eigen tijd. Tijd voor jouzelf. De meest belangrijke tijd van alle.

Testimonials
“merkte dat mijn lichaam zo ontspannen was! Echt heel blij mee want dat ervaar ik niet vaak. En dat voelde superfijn! Jouw meditatie komt veel meer binnen bij mij dan de andere die ik weleens luister” – Annelotte

“bedankt voor je superfijne meditatie, wat een intense reis, veel emoties kwamen los. Het was emotioneel, maar ook verlichtend. Gaf mij letterlijk meer lucht en lichtheid en voelde de liefde compassie en vriendelijkheid” – Shirley

Inschrijven niet meer mogelijk
Sterk in vitaliteit