vrijdag 27 nov. 9:30 uur

Vitaliteit proeverij: ‘Mijn persoonlijke APK”

Ook vaak aan het rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan? Zou je het ook fijn vinden om geestelijk en lichamelijk in balans te voelen? Door de snelheid van het leven en ons werk raken steeds meer mensen uit balans. Om dit te voorkomen en “je lekker in je vel” te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

Maar hoe doe je dan nou? Iedereen weet wel dat gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning belangrijke onderdelen zijn, maar feit is ook dat iedere persoon anders is. Daarom is een persoonlijke aanpak essentieel, en is (meer) zelfkennis onontbeerlijk wat de eigen regie weer bevordert.

Dit wordt toegelicht en “proef” je aan de onderdelen om zowel fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel in balans te komen en te blijven. Ben je toe aan een proeverij en een stapje hierin? Gun jezelf dan een Persoonlijke APK!

Na afloop van deze workshop heb je

  • helder op je netvlies wat uw belangrijkste sleutelgebieden in uw leven zijn
  • jouw persoonlijke balans in kaart gebracht
  • jouw persoonlijke actieplan gemaakt voor een nog betere balans in je leven
  • geleerd hoe je zelf weer achter het stuur kunt kruipen van uw leven

Tijdens deze (introductie) workshop krijg je in korte tijd inzicht in je eigen totaalbalans en weet je waar de grootste winst te behalen is. Tijdens deze workshop werk je op interactieve en praktische wijze aan je eigen totaalbalans!

Ter voorbereiding ontvang je de  Persoonlijke APK vragenlijst (invultijd ca 5 min)

Inschrijven niet meer mogelijk
Sterk in vitaliteit