donderdag 26 nov. 19:30 uur

Webinar – Dé tips om tijd voor jezelf te nemen, door Linda Stammers

Sinds je moeder bent is een dag vrij niet meer hetzelfde als voordat je moeder was. Sterker nog je hebt geen idee waar je het toen druk mee had, je dagen zijn nu met twee keer knipperen voorbij. En voor je het weet zit je s’avonds kapot op de bank, en duik je liever je bed in om een beetje bij te kunnen slapen. Om de volgende dag toch evengoed vermoeid op je werk te verschijnen.

Hoe zou het zijn als ik je zou vertellen dat het toch ook anders kan? Ik heb er een paar jaar over gedaan, maar inmiddels (we zijn nu 8 en 3 jaar verder sinds mijn kids geboren zijn) weet ik dat het anders kan. Inmiddels heb ik een aantal dingen die ik door de dag heen doe, om rust in mijn dag te creëren. Om niet de hele tijd met de kids en het huishouden bezig te hoeven zijn. Want wie zegt dat dit moet? Of dat het perfect moet? Waarschijnlijk leg je dit voornamelijk jezelf op.

De simpele momenten die ik gedurende de dag pak, die wil ik graag met jou delen. Zodat ook jij, op kleine momenten, tijd voor jezelf kunt creëren en even op adem kunt komen. Want aan alleen maar doorgaan heeft niemand wat aan.

Tijdens het webinar geef ik je concrete tips voor rust en onthaast momenten. Hoe heerlijk als je ook met je kids, groot & klein, helemaal zen de dag door kunt komen.

Inschrijven niet meer mogelijk
Sterk in vitaliteit